Cristiano Ronaldo Manchester United Marius Niculae Sporting Lisabona Fotbal extern

GALERIE FOTO Marius Niculae, responsabil pentru corpul lui Cristiano Ronaldo: „De la mine a învățat să facă abdomene!” Ce l-a impresionat la superstar

Fostul internațional român a vorbit despre perioada lui Cristiano Ronaldo de la Sporting Lisabona. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 17:56
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 18:15

Cristiano Ronaldo (37 ani) este unul dintre cei mai importanți și influenți fobaliști ai secolului 21. Superstarul portughez a debutat în 2002, când antrenor la Sporting Lisabona era Ladislau Boloni (69 ani), ca peste un an să fie cumpărat de Manchester United în schimbul a 19 milioane de euro. 

Însă, Cristiano Ronaldo a mai fost apropiat de un român la Sporting. Este vorba despre Marius Niculae (40 ani), care i-a fost și coleg de cameră. Fostul atacant al lui Dinamo a mărturisit că a depistat calitățile fizice ale lui Cristiano Ronaldo încă de când deținătorul a 5 Baloane de Aur avea doar 17 ani și că obsesia abdomenelor a moștenit-o chiar de la el. 

Niculae: „Mă așteptam să fiu primul, când îl văd pe Cristiano Ronaldo”

„Mulți mă întreabă despre Cristiano Ronaldo, mai ales că am fost coleg cu el la Sporting și le explic că el în afară de talent, muncea foarte, foarte mult.

Făceam cu el câte o mie de abdomene înainte de antrenament sau după antrenament. De la mine o știe. Făcea abdomene, dar nu chiar o mie.

De ce? La judo, sportul pe care l-am făcut înainte de fotbal, ca să treci de la o centură la alta trebuia să faci o mie de abdomene și 150 de flotări. Eu eram obișnuit să fac și de-aici și el. Fiind colegi de cameră, stătea mult cu mine, eu îl luam de acasă, îl duceam acasă cu mașina, nu avea vârsta să conducă mașina.

Știam că o să ajungă mare, pentru că l-am văzut. Pe mine m-a impresionat altceva, la forța în picioare. Când te întorci din vacanță, dai niște probe. Eu oricum mă antrenam, că făceam cu tatăl meu. Mă așteptam să fiu primul și când mă uit pe liste văd C. Ronaldo și am început să mă iau de cine face testele.

L-a chemat pe Cristiano, l-a pus la aparatele de împins cu picioarele și atunci mi-am dat seama că acest jucător e bun de urmărit.

Cristiano era peste tot ce era acolo. Avea o detentă bună, avea viteză, la forță era primul. L-am bătutdoar la plecarea de pe loc în primii doi metri”, a a declarat Marius Niculae pentru contul de Youtube al Casei Pariurilor.

Între timp, de la debutul la Sporting Lisabona, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului, cu 807 goluri înscrise pentru Manchester United, Juventus, Real Madrid, Sporting și naționala Portugaliei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!