Diego Armando Maradona Donald Trump Rusia Vladimir Putin Fotbal extern

Maradona, impotriva "imperialismului american" si a "glumei numite Trump". Argentinianul a dat interviu pentru Russia Today. Ce a spus despre Putin

Diego Maradona nu si-a ascuns niciodata prietenia cu liderii socialisti Fidel Castro si Hugo Chanez, nici inclinarea sa catre aceasta ideologie.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iulie 2017, 13:41
Data actualizarii: Duminica 02 Iulie 2017, 13:49

Diego Maradona a lasat deoparte fotbalul intr-un interviu acordat pentru Russia Today si a vorbit despre geopolitica, dar si despre liderii lumii moderne.

Un stangist, Maradona nu a ratat ocazia de a critica inca o data ceea ce el numeste "imperialismul american", aruncand si cateva cuvinte catre Donald Trump.

Maradona a spus ca Trump este "o gluma" si un "personaj de desene animate", in timp ce Vladimir Putin este "un fenomen care poate face lumea un loc pasnic".

Aflat in vizita in Rusia, dupa ce Messi nu i-a trimis invitatie la nunta sa, Maradona a mai spus: "Pentru mine, Trump este comic. Este ca un desen animat. Cand il vad, schimb canalul".

Maradona a mai spus ca "SUA nu mai reprezinta gardianul lumii" si ca "Vom gasi o arma care sa fie egala lor".

"Cred ca, dupa Hugo Chavez si Fidel Castro, Putin, Daniel Ortega (n.r presedintele Nicaraguai si fost lider al juntei militare din aceasta tara) si Evo Morales (presedintele socialist al Boliviei) sunt adevaratii lideri politici ai lumii", a mai spus Maradona.

Modifică setările cookies