La vida es una tombola | Telenovela lui Maradona continua! Argentinianul si-a dat in judecata fost sotie: "Mi-a furat 6 milioane de dolari"

La vida es una tombola | Telenovela lui Maradona continua! Argentinianul si-a dat in judecata fost sotie: "Mi-a furat 6 milioane de dolari"

Viata lui Diego Maradona e o adevarata telenovela. De la celebritate, la abuzul de droguri si la problemele cu familia.

Fosta vedeta a fotbalului argentinian Diego Armando Maradona va initia actiuni in instanta, atat in Argentina, cat si in Statele Unite, impotriva fostei sale sotii Claudia Villafane, pe care o acuza ca i-a furat bani din conturile bancare.

Avocatul fostului decar al nationalei argentiniene, Matias Morla, a calatorit in Statele Unite pentru a formula o acuzatie de frauda impotriva Claudiei Villafane. 

Cererea de acuzare va fi facuta in comun cu o banca care i-a acordat un credit ipotecar Claudiei Villafane pentru a cumpara o proprietate in Statele Unite, intrucat in declaratia data a specificat ca este singura, desi la acea data inca era casatorita si acest lucru este ilegal, a explicat Morla. 

"Ea va trebui sa raspunda pentru evaziune fiscala agravata, intrucat nu si-a platit impozitele si ratele pentru proprietate. Vorbim aici de o posibila spalare de bani", a mai spus avocatul facand referire la presupusa vanzare a unei locuinte din Miami. 

Maradona si fosta sotie, pe care o acuza ca este responsabila pentru disparitia a aproximativ 6 milioane de dolari din conturile sale, au participat si la o mediere, insa aceasta a esuat. 

Maradona, in varsta de 54 de ani, care sustine ca banii i-au disparut din mai multe conturi bancare din Argentina si din strainatate, le-a cerut avocatilor sai, la jumatatea lunii iulie, sa solicite audieri in fata unui judecator si a unei mediatoare. 

De la procesul de divort intentat in 2003 de Claudia Villafane, in varsta de 53 de ani, aceasta a obtinut dreptul de a gestiona capitalul fostului sot, cu scopul de a pastra averea fiicelor sale, care au venit in apararea mamei lor. 

Maradona s-a casatorit cu Claudia Villafane in noiembrie 1984. Acestia au doua fete, pe Dalma Nerea si Giannina Dinorah. 

In ultimii ani, Maradona a avut mai multe partenere. Acesta are o relatie cu Veronica Ojeda in prezent, cu care are si un copil - Diego Fernando.

VIDEO - Scena din filmul Maradona by Kusturica, in care fostul mare fotbalist canta intr-un bar in prezenta Claudiei Villafane si a fiicelor sale.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies