Jose Peseiro Augustine Eguavoen Cupa Africii pe Natiuni Nigeria Rapid Fotbal extern

Mai ceva ca-n România! Fostul antrenor al Rapidului a fost dat afară din postul de selecționer și apoi instalat din nou

Portughezul Jose Peseiro va conduce până la urmă naționala Nigeriei, având ca obiectiv calificarea la Cupa Africii pe Națiuni de anul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 14:29
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 14:30

Numit la sfârșitul anului trecut selecționer al Nigeriei, portughezul Jose Peseiro (62 de ani, fost antrenor la Rapid în 2008) a participat la Cupa Africii pe Națiuni doar în calitate de observator, pentru că echipa a fost condusă de fostul internațional Augustine Eguavoen.

În ciuda eliminării premature a Nigeriei, încă din optimi, Eguavoen i-a convins atunci pe federali că este soluția cea mai potrivită, așa că Peseiro a fost dat afară fără să bifeze vreun meci ca selecționer!

Peseiro debutează în această lună pe banca tehnică a Nigeriei

Duminică însă, federația din Nigeria a anunțat că noul antrenor al ”Super Vulturilor” va fi tehnicianul portughez. Obiectivul: calificarea echipei la Cupa Africii pe Națiuni din 2023.

La sfârșitul acestei luni, Nigeria lui Peseiro va disputa un amical cu Mexicul: în caz că nu vor interveni alte surprize, acesta va fi debutul fostului antrenor de la Rapid la cârma naționalei africane.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies