Lupul SINGURATIC! Povestea fanului care a calatorit SINGUR 3000 km ca sa-si sustina echipa! FIFA l-a nominalizat la premiul The Best!

Un suporter din Chile a fost la propriu singur impotriva tuturor. 

FIFA a anuntat azi finalistii la premiile The Best, gala anuala, programata pe 24 septembrie la Londra.

Pe langa jucatori si antrenori, FIFA premiaza si suporterii. Finalisti sunt fanii din Peru, care au calatorit mii de kilometri ca sa-si sustina nationala la Cupa Mondiala din Rusia, fanii Japoniei si ai Senegalului, care au facut curat in urma lor pe stadion la acelasi Mondial, dar si un suporter din Chile, care a calatorit singur 3000 de km ca sa-si sustina echipa favorita din liga a doua!

Nimeni nu era asteptat sa faca deplasarea cu Puerto Montt din liga a doua chiliana pentru partida de la Coquimbo. Drumul de 3000 km dus intors face imposibila o asemenea deplasare pentru suporteri, insa nu si pentru Sebastián Carrera.

Acesta i-a surprins pe toti cand a aparut pe stadion dupa un drum de doua zile cu autobuzul, iar gazdele au fost nevoite sa deschida o peluza intreaga doar pentru el. Sebastian si-a incurajat echipa pe tot parcursul meciului, iar aceasta l-a rasplatit cu o victorie care a scos-o din zona retrogradarii, scor 2-1.

"Victoria asta e pentru tine! Iti multumim ca ai avut incredere in noi si ne-ai urmarit pana aici fara sa-ti pese de nimic, ai lasat totul pentru echipa ta!", a scris unul dintre jucatorii echipei pe Twitter dupa partida. Si Arturo Vidal, jucatorul Barcelonei, a comentat. "Un adevarat fan inimos", a scris chilianul.
 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT