LOVITURA GREA pentru UEFA! Presedintele lui Juventus anunta pierderi de patru miliarde de euro in doi ani

LOVITURA GREA pentru UEFA! Presedintele lui Juventus anunta pierderi de patru miliarde de euro in doi ani

Andrea Agnelli este presedintele lui Juventus si al Asociatiei Europene a Cluburilor.

Jocurile disputate fara suporteri, reducerea banilor din drepturile TV si interesul tot mai mic al sponsorilor va continua sa afecteze cluburile din Europa.

"Eu cred ca inca suntem in mijlocul unei crize. Exista estimari care spun ca vom vedea o scadere a pietei de transferuri de 20-30%. Unele din marile cluburi vor suferi singure pierderi mai mari decat alte confederatii intregi din intreaga lume.", a spus presedintele lui Juventus.

Agnelli a vorbit la adunarea generala a Asociatiei Europene a Cluburilor, unde presedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a confirmat ca 20.000 de spectatori vor avea voie sa participe la Budapesta, pe 24 septembrie, la Supercupa Europei dintre Bayern Munchen si Sevilla.

"Nu putem spune ca totul este inca bine, dar va reveni totul la normal in curand.", a spus presedintele UEFA.

Agnelli anunta insa ca UEFA va pierde aproximativ 575 milioane de euro. Acesti bani veneau din competitiile europene si ar fi trebuit sa ajunga la cluburi dupa cum estimeaza italianul. El a adaugat: "Ne uitam la o scadere maxima a veniturilor de 4 miliarde de euro in urmatorii doi ani. Potrivit celor de la FIFA mare parte din aceste pierderi vor fi suportate de cluburi."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Şeful Jandarmeriei Române, la DNA. E acuzat că a încasat ilegal bani pentru sute de ore suplimentare
BRAT