Presedintele de la Juventus intervine in scandalul acuzatiei de viol al lui Ronaldo: "Comportamentul lui din ultimele zile nu a facut decat sa-mi confirme banuiala!"

Presedintele de la Juventus intervine in scandalul acuzatiei de viol al lui Ronaldo: "Comportamentul lui din ultimele zile nu a facut decat sa-mi confirme banuiala!"

Andrea Agnelli a vorbit despre situatia in care se afla starul portughez proaspat transferat la Juve. 

Presedintele de la Juventus, Andrea Agnelli, il sustine pe Cristiano Ronaldo in scandalul acuzatiilor de viol. 

Agnelli a dezvaluit ca a vorbit cu Cristiano Ronaldo imediat ce a izbucnit scandalul. 

"Sunt foarte linistit, am vorbit cu el imediat ce cazul a luat amploare, am aflat care este parerea lui, iar comportamentul lui din ultimele zile si saptamani nu a facut decat sa-mi confirme banuiala initiala", a declarat Agnelli, potrivit ESPN. 

Daca unii dintre sponsorii lui Ronaldo si-au exprimat ingrijorarea cu privire la situatia in care este pus portughezul, presedintele de la Juve asigura ca clubul italian va fi mereu acolo sa-l sustina pe fotbalist. 

"Este un caz personal si deciziile sunt ale lui, dar i-am amintit ca usa mea si usa clubului Juventus sunt mereu deschise pentru el si suntem aici sa-l ajutam si sa-l sustinem in orice mod", a spus Andrea Agnelli. 

Kathryn Mayorga i-a intentat proces lui Cristiano Ronaldo. Femeia il acuza pe starul portughez ca a violat-o intr-o camera de hotel din Las Vegas in 2009. La momentul respectiv, cei doi au incheiat o intelegere financiara, insa acum Mayorga s-a hotarat sa vorbeasca despre acea noapte. Politia din Las Vegas a deschis o ancheta in acest caz. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția NATO, după ce Rusia a anunțat că își va retrage trupele de la granița cu Ucraina
BRAT
Modifică setările cookies