Fotbal extern

GALERIE FOTO Lewandowski, dat de gol de soție cu privire la viitoarea destinație? Ce a postat soția superstarului pe Instagram 

Superstarul polonez are zilele numărate la Bayern Munchen. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 10:25
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 11:00

Contractul lui Robert Lewandowski (33 ani) cu Bayern Munchen expiră în vara lui 2023, iar atacantul polonez are zilele numărate în Germania. Postul TV Sport din Polonia a anunțat că dublul câștigător FIFA Best Player nu își va prelungi angajamentul cu bavarezii. 

„Lewandowski a anunțat deja clubul Bayern că nu-și va mai prelungi contractul și că a ajuns la un acord cu Barcelona”, a dezvăluit postul TVPSport, din Polonia. 

Totodată, aceeași publicație susține că starul polonez i-a comunicat lui Oliver Kahn (52 ani), directorul general al lui Bayern, că nu va mai continua la campiona Germaniei și că a ajuns la un acord pe 3 sezone cu Barcelona.

Anna Lewandowska (33 ani) pare că și-a dat de gol soțul cu privire la viitoarea destinație, pe rețelele de socializare. Karatista poloneză și totodată, preparator fizic, și-a întrebat urmăritorii pe Instagram dacă o pot ajuta cu sfaturi pentru a învața limba spaniolă. 

„Salutare! Încep să învăț limba spaniolă. Orice sfaturi? Dați-mi de veste”, a scris soția lui Robert Lewandowski pe Instagram.

În cele 370 de meciuri pentru gruparea bavareză, atacantul a marcat 341 de goluri și a oferit 69 de pase decisive. Însă, dacă Barcelona va dori să-l achiziționeze din această vară, va trebui să îi plătească lui Bayern Munchen o sumă de transfer, cota sa fiind 50 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. 

Modifică setările cookies