Fotbal extern

Momentul în care Messi i-a luat apărarea unui coleg din naționala Argentinei! Cum au reacționat ceilalți fotbaliști

Leo Messi și-a susținut un coleg în vestiarul naționalei.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 21:30
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 00:01

Extrema care a ajuns la PSG în această vară nu are un sezon prea grozav, dar rămâne unul dintre cei mai importanți jucători din istorie. Recunoscut pentru felul în care își motivează colegii în vestiar, Messi și-a susținut moral în multe rânduri și colegii de la națională.

Mac Allister a dezvăluit că nu poate uita un moment în care Leo Messi i-a luat apărarea în vestiarul naționalei, din cauza unei porecle care nu îi plăcea.

Îmi amintesc că toată lumea îmi spunea ‘Colo’, care înseamnă ghimbir în Argentina. Nu îmi place prea mult și le-a spus colegilor asta. El a sărit imediat și le-a zis: ‘Nu-i place să i se spună Colo, așa că nu-i mai spuneți așa’”, a declarat Mac Allister, conform The Mirror.

Allister povestește că Messi este un adevărat profesionist, fiind un jucător fantastic. Acesta este bucuros că deși nu a apucat să joace alături de legenda lui FC Barcelona, a reușit să îl cunoască la antrenamente.

M-am antrenat cu el când am fost la două convocări la echipa Argentinei, dar nu am jucat cu el.

A fost fantastic, la fel ca în meciurile pe care le joacă. Este ceva ce nu-ți vine să crezi. Eram roșu, complet roșu. Nici măcar nu am vrut să-l salut. Eram foarte nervos chiar și să întâlnesc unul dintre cei mai buni jucători din lume, dar a fost fantastic, desigur.

Este ceva ce nu voi uita. A fost ceva magic. Tatăl meu a jucat cu Maradona, iar eu am putut să mă antrenez cu Lionel Messi. Suntem foarte mândri de asta”, a spus Mac Allister.

Modifică setările cookies