GALERIE FOTO Laurențiu Reghecampf, cu ochelari de soare la primul antrenament în Azerbaidjan după scandalul din România

Laurentiu Reghecampf anamaria prodan Azerbaidjan Neftchi Baku Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 14:40
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 14:40

Laurențiu Reghecampf a revenit în Azerbaidjan după scandalul izbucnit în România cu Anamaria Prodan, iar antrenorul a condus antrenamentul de azi al lui Neftchi Baku.

Reghecampf a condus antrenamentul de astăzi al lui Neftchi, iar clubul a postat câteva imagini de la ședința de pregătire. Tehnicianul a fost fotografiat purtând ochelari de soare și discutând cu jucătorii săi.

Laurențiu Reghecampf, cu ochelari de soare la primul antrenament în Azerbaidjan după scandalul din România

Zilele trecute, la botezul fiului său, Reghecampf a fost surprins cu ochiul vânăt ca urmare a altercației pe care a avut-o în stradă cu Anamaria Prodan.

Următorul meci al echipei lui Laurențiu Reghecampf este programat pe 1 octombrie, când Neftchi Baku va evolua pe terenul liderul din Azerbaidjan, Qarabag.

Clubul Neftchi Baku a reacționat după scandalul în care a fost implicat Reghecampf în România. Jurnaliștii azeri au primit un răspuns din partea lui Rustam Allahverdiyev, ofițerul de presă al lui Neftchi Baku.

"Cunoaștem incidentul. Antrenorul a plecat în România din motive familiale și a primit permisiunea clubului. Ne-a spus că va reveni în Baku pe 25 septembrie. După incidentul apărut, clubul l-a contactat, iar Laurențiu Reghecampf ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă. Antrenorul este așteptat să revină la Baku mâine", se arată în răspunsul primit de sportinfo.az, duminică seară.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!