VIDEO Laszlo Boloni, la un pas de retrogradarea în Ligue 2! Metz, îngropată de portar la baraj

Laszlo Boloni Metz Saint-Etienne Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 23:40
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 23:39

Metz, echipa lui Laszlo Boloni, a pierdut prima manșă a barajului pentru menținerea în Ligue 1 contra lui Saint-Etienne, scor 1-2.

Calificată dramatic la baraj, Metz a mers pe stadionul lui Saint-Etienne, ocupanta locului 3 din Ligue 2. Cu aproximativ 40.000 de suporteri în tribunele de pe Stade Geoffroy-Guichard, gazdele s-au impus la limită, scor 2-1, iar acum așteaptă returul programat peste trei zile.

Metz, echipa lui Laszlo Boloni, a pierdut turul barajului împotriva lui Saint-Etienne

Saint-Etienne a deschis scorul în minutul 19 prin Ibrahim Sissoko, care a finalizat elegant, cu o scăriță peste portarul Alexandre Oukidja. Metz a restabilit egalitatea la finalul primei reprize, în minutul 45, când fundașul Ismael Traore a înscris cu o lovitură de cap după un corner.

Trupa lui Laszlo Boloni a pierdut turul barajului după o gafă a portarului Alexandre Oukidja. Atacantul Irvin Cardona a profitat de ieșirea total neinspirată a goalkeeper-ului algerian și a înscris pentru 2-1 în minutul 80.

Ultima echipă care va evolua în sezonul următor din Ligue 1 va fi stabilită după returul barajului dintre Metz și Saint-Etienne, programat duminică, de la ora 18:00.

  • Saint-Etienne, formație care a câștigat de 10 ori titlul în Franța, ultima oară în 1981, se află la al doilea sezon consecutiv în Ligue 2.
  • De partea cealaltă, Metz a promovat anul trecut în Ligue 1, tot sub comanda lui Laszlo Boloni.

Laszlo Boloni și-a prelungit în septembrie contractul cu Metz până în 2025.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!