Istvan Kovacs, pregătit de finala Conference League:„Un vis îndeplinit!” Meciul e LIVE pe PRO ARENA și VOYO, de la 22:00

Istvan Kovacs AS Roma Conference League feyenoord Fotbal extern Istvan Kovacs
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 16:25
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 16:30
AS Roma şi Feyenoord Rotterdam se întâlnescu în finala Conference League, miercuri, de la ora 22:00, pe Arena Kombetare din Tirana.

Finala ce va putea fi urmărită LIVE pe PRO ARENA și VOYO va fi condusă de la centru de o brigadă din România. Istvan Kovacs la centru şi Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene, arbitri asistenţi.

Kovacs: „E un sentiment special!”

„Sunt foarte fericit, mă simt onorat pentru încrederea pe care UEFA mi-a acordat-o. Și, în același timp, privilegiat să fiu arbitrul primei finale UEFA Conference League din istorie.

Este visul oricărui arbitru să ajungă la un Campionat European sau Mondial. E un sentiment special, ca un vis îndeplinit. Și mă motivează enorm de mult. Pe mine mă motivează atmosfera de meciuri mari, trebuie să fii puternic pentru astfel de momente”, a spus Istvan Kovacs, potrivit frf.ro.

La 19 ani, Kovacs arbitra în Liga 3, la 22 de ani a fost promovat în prima ligă, primind, în 2007, delegare la Supercupa României dintre Dinamo și Rapid. „Chiar dacă pe teren se aflau jucători mai vârstă ca mine, acest lucru nu m-a deranjat, am vrut doar să am o prestație bună”.

Din 2010 a devenit arbitru internațional, iar în prezent se află în categoria arbitrilor Elite. „Pe mine mă motivează atmosfera de meciuri mari, trebuie să fii puternic pentru astfel de momente”, a spus Kovacs, care a încheiat cu mesajul: „Mulțumesc Federației Române de Fotbal și Comisiei Centrale a Arbitrilor conduse de Kyros Vassaras pentru întreaga susținere de-a lungul timpului”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!