Filippo Inzaghi AC Milan chicago fire David Beckham MLS Fotbal extern

Inzaghi NU SE LASA de fotbal si va trai VISUL AMERICAN! Pleaca de la Milan pe urmele lui David Beckham! Vezi unde va ajunge Pippo:

Atacantul celor de la Milan a anuntat ca se va retrage din fotbal, dar banii americanilor l-au facut sa se mai gandeasca.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Mai 2012, 16:12
Data actualizarii: Luni 28 Mai 2012, 17:14

Pippo Inzaghi a primit o oferta din MLS, de la Chicago Fire, pentru a evolua inca un sezon inainte de finalul carierei.

Mai mult, fostul varf al Squadrei Azzura are promisa si prelungirea contractului pe inca un sezon, daca mai poate juca dupa primul.

In Statele Unite, Inzaghi va incasa suma de 1.000.000 de euro pe sezon, adica pana in luna octombrie, insa vrea dublu.

In aceste zile se duc negocieri cu italianul, care are sanse de a juca la Chicago alaturi de Ferarri, Corradi si Di Vaio, asta daca sefii vor finaliza discutiile cu acestia.

Dintre cei cinci jucatori de la AC Milan care si-au anuntat retragerea din fotbal la sfarsitul acestui sezon, majoritatea au revenit asupra deciziei.

Inzaghi - Statele Unite - Chicago Fire
Nesta - Statele Unite - ?
Gattuso - Glasgow Rangers
Zambrotta - ?
Seedorf - ?

"Rino va purta din nou tricoul lui Rangers. Ma bucur pentru ca s-au gasit solutii pentru ca Glasgow sa scape de problemele financiare" - Claudio Pasqualin, impresarul lui Gattuso;

"Pe Nesta il cunosc de cand avea 16 ani. Eu zic ca in acest moment, pentru el nu exista decat doua variante - Lazio sau Statele Unite. Tinand cont de faptul ca si-a cumparat de curand o casa in Miami, cred ca va alege a doua varianta. Nu este genul de om care sa mearga in Emiratele Arabe." - Dario Canovi, impresar.

Modifică setările cookies