Intoarcerea Regelui | Leo Messi a revenit la nationala Argentinei si i-a batut pe Suarez si Cavani. Ce gol a marcat: VIDEO

Intoarcerea Regelui | Leo Messi a revenit la nationala Argentinei si i-a batut pe Suarez si Cavani. Ce gol a marcat: VIDEO

Leo Messi a revenit cu gol la nationala Argentinei, la doar cateva luni dupa deceptia din finala Copei America Centenario, in urma careia isi anuntase retragerea.

"Magicianul" s-a intors cu gol! Leo Messi a inscris unicul gol al partidei Argentina 1-0 Uruguay, disputate azi-noapte in preliminariile pentru Cupa Mondiala.

Argentinienii au jucat in inferioritate numerica, dar au reusit sa se impuna in fata selectionatei uruguayene, care i-a avut in teren pe Suarez si Cavani.

Messi a inscris cu un sut din afara careului, dar si cu largul concors al lui Jose Maria Gimenez, care a deviat mingea.

Cel eliminat din tabara argentiniana a fost Paulo Dybala. Fotbalistul lui Juventus si-a lasat echipa in inferioritate numerica dupa ce a luat doua cartonase galbene, astfel ca selectionata lui Edgardo Bauza a fost nevoita sa joace timp de o repriza cu un om mai putin.

Uruguayenii au dominat categoric repriza secunda, dar nu au reusit sa strapunga apararea argentiniana, formata din Mascherano, Zabaleta, Mas, Otamendi si Ramiro Funes Mori.

Echipele folosite

Rezumatul partidei

Fanii i-au multumit lui Messi pentru revenire

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în țară. Cozile de autoturisme și TIR-uri s-au întins pe mai bine de 10 kilometri
BRAT
Modifică setările cookies