Ibrahimovic, pregatit pentru un nou inceput! Italienii sunt siguri ca nu va mai juca la AC Milan! Ce urmeaza pentru superstarul suedez

Zlatan Ibrahimovic AC Milan hammarby Serie A Fotbal extern Ibrahimovic, in fata unui nou inceput! Italienii sunt siguri ca nu va mai juca la AC Milan! Ce urmeaza pentru superstarul suedez
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Iulie 2020, 22:45
Data actualizarii: Vineri 03 Iulie 2020, 22:49
Zlatan Ibrahimovic se pregateste de un nou inceput. 

Suedezul, care a revenit la AC Milan in decembrie 2019, s-a antrenat in timpul pandemiei cu Hammarby, iar jurnalistii italieni sustin ca aceasta echipa ar fi viitoarea destinatie a fotbalistului. 

Potrivit Sky Sport Italia, desi contractul cu milanezii expira la finalul acestui sezon, pana acum jucatorul nu a purtat nicio discutie cu clubul in vederea prelungirii. Publicatia considera ca Ibrahimovic este de parere ca Hammarby este cea mai buna solutie pentru a-si continua cariera, cu atat mai mult cu cat el a declarat de mai multe ori ca nu vrea sa renunte la fotbal nici macar dupa varsta de 40 de ani. 

Superstarul suedez este actionar al clubului Hammarby, pentru care a si evoluat in doua meciuri de pregatire in perioada de carantina. 

Atacantul, care va implini in octombrie 39 de ani, a mai jucat de-a lungul carierei pentru Ajax Amsterdam, Juventus, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United si Los Angeles Galaxy. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!