Fotbal extern

VIDEO I-au făcut statuie! Manchester City l-a celebrat pe atacantul care i-a adus titlul acum zece ani după un meci fabulos

Sergio Aguero a făcut-o campioană pe City în 2012 după ce a înscris golul victoriei în minutul 90+4 al partidei cu Queens Park Rangers din ultima etapă din Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 11:15
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 11:19

Pentru aniversarea de zece ani a titlului din Premier League din 2012, obținut în minutul 90+4 din ultima etapă după golul marcat de Sergio Aguero, Manchester City a dezvelit statuia ridicată în onoarea atacantului argentinian.

Cel mai bun marcator din istoria clubului, cu 260 de reușite, Kun are acum statuie în fața stadionului Etihad! Golul său din prelungiri în 3-2 cu Queens Park Rangers i-a adus atunci lui Manchester City primul titlu după 1968 și a marcat practic începutul unei noi ere.

”Este emoționant să mă văd cum eram în urmă cu zece ani. Sunt recunoscător clubului pentru statuia ridicată ca un omagiu adus carierei mele la City. Este cu adevărat ceva special”, a spus Aguero, care s-a retras anul trecut din cauza unor probleme de sănătate.

Modifică setările cookies