"I-am spus adversarului: 'Oprește meciul!'". Kun Aguero, declarații răvășitoare despre ultima partidă jucată înainte de retragere

Sergio Aguero fc barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 17:31
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 17:37

La jumătatea lunii decembrie, Sergio ”Kun” Aguero (33 de ani) a anunțat că se retrage din activitatea de jucător din cauza problemelor medicale.

Atacantul argentinian se transferase vara trecută la FC Barcelona, după ce evoluase înainte la Independiente, Atletico Madrid și Manchester City.

”Vreau să vă anunț că am decis să mă opresc. Este un moment foarte dificil, dar este decizia cea mai bună, pentru că sănătatea mea este pe primul loc”, a spus Aguero, susținut de Joan Laporta, președintele Barcelonei.

Aguero, detalii incredibile despre problemele medicale

Fotbalistul de 33 de ani a oferit detalii despre situația sa, explicând ce s-a întâmplat în meciul cu Alaves, când a s-a simțit rău.

"Cu zece zile înainte am suferit o ușoară aritmie la un antrenament, dar totul a fost ok după verificări. Apoi s-a întâmplat în meci. Nu a fost ceva la care să mă aștept.

Într-un moment am început să mă simt slăbit, a fost din ce în ce mai rău. Atunci l-am luat de mână pe fundașul de la Alaves și i-am spus: 'Ascultă, mi-e rău, oprește meciul!'", a povestit Aguero.

Problemele medicale continuă pentru starul argentinian

În cadrul unor discuții pe care le-a avut cu fanii săi pe platforma de socializare Twitch, sportivul a mărturisit că problemele cardiace îl afectează mai mult decât și-ar fi închipuit. 

"Dacă încerc acum să joc fotbal, rămân fără respirație. Uneori mă întreb dacă voi mai putea alerga vreodată din nou. Pur și simplu simt că inima mea nu funcționează cum trebuie", a explicat argentinianul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!