Pep Guardiola, „certat” de Kun Aguero că nu mizează pe preferatul său: „Trebuie să-l folosești mai des! A schimbat jocul!” 

Manchester City Kun Aguero Pep Guardiola Phil Foden Sergio Aguero Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 14:19
Data actualizarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 14:22

Antrenorul lui Manchester City primește recomandări de la fostul său elev. 

Manchester City a obținut victoria în primul meci din sferturile UEFA Champions League, 1-0, contra lui Atletico Madrid. Pe Etihad, elevii lui Pep Guardiola (51 ani) au avut o misiune dificilă, spaniolii apărându-se într-un sistem 5-5-0, pentru ca De Bruyne&co. să nu aibă spații la dispoziție. 

În repriza a doua, când scorul era 0-0, Guardiola l-a introdus pe Phil Foden (21 ani) pentru a le crea coechipierilor ocazii de a marca. Iar mutarea antrenorului catalan a fost câștigătoare. Mijlocașul englez l-a servit ideal pe Kevin De Bruyne (30 ani), care a marcat singurul gol al meciului. 

Însă, Pep Guardiola este „certat” de către Kun Aguero (33 ani). Cel mai bun marcator din istoria lui City, cu 260 de goluri în toate competițiile, îi cere fostului său antrenor să-l folosească mai des pe Foden, pentru care și-a exprimat admirația în mediul online. 

Aguero: „Ți-am zis că de Foden îmi place cel mai mult!”

„Ca de obicei, jucătorul meu a schimbat jocul și cu Atletico. E vorba de Phil Foden. Pep, trebuie să îl folosești mai des! 

Acum, că nu mai joc și nu mai sunt acolo, nu știu care e situația. Într-o zi m-ai întrebat de cine îmi place cel mai mult și ți-am zis că de Foden. De el, de el îmi place, ți-am spus-o, ți-am zis asta!”, a spus Aguero, pe canalul personal de Twich.

În acest sezon, Foden a bifat 35 de meciuri pentru Manchester City în toate competițiile, în care a reușit să marcheze de 11 ori și să ofere 9 pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!