Fotbal extern

FOTO Golgheter sub asediu! A ratat un penalty decisiv și acum poliția îi apără casa de suporterii care vor s-o distrugă

În cazul în care ar fi marcat de la 11 metri, atacantul și-ar fi calificat echipa națională în optimile Cupei Africii pe Națiuni.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 11:47
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 11:56

Forțe ale poliției din Sierra Leone protejează în prezent casa lui Kei Kamara, internaționalul de 37 de ani care a ratat un penalty decisiv în meciul de aseară cu Guineea Ecuatorială de la Cupa Africii pe Națiuni, competiție care se desfășoară în aceste zile.

Guineea Ecuatorială a câștigat cu 1-0 (gol Pablo Ganet, în minutul 38), dar cu cinci minute înainte de finalul întâlnirii Kamara a ratat o lovitură de la 11 metri care, dacă era fructificată, ar fi calificat-o pe Sierra Leone în optimi.

Kei Kamara este unul dintre golgheterii all-time din Major League Soccer

Imediat după sfârșitul partidei, fanii furioși s-au îndreptat către casa atacantului, amenințând cu distrugerea imobilului! 

Polițiștii au intervenit pentru a-i împiedica pe suporteri să distrugă proprietatea fotbalistului și continuă să fie prezenți în jurul casei.

Kei Kamara, un veteran care a jucat ani de zile în SUA, este printre puținii fotbaliști care au înscris peste 100 de goluri în Major League Soccer. El se află pe locul 5 în topul all-time al marcatorilor din campionatul profesionist nord-american.

În Europa a evoluat la Norwich City (Premier League), Middlesbrough (Championship) și, ultima dată, la IFK Helsingfors (Finlanda).

Programul optimilor Cupei Africii pe Națiuni

23 ianuarie

Burkina Faso - Gabon

Nigeria - Tunisia

24 ianuarie

Guineea - Gambia

Camerun - Comore

25 ianuarie

Senegal - Capul Verde

Maroc - Malawi

26 ianuarie

Mali - Guineea Ecuatorială

Coasta de Fildeș - Egipt

Foto: sierraloaded.sl

Modifică setările cookies