Gestul care va supara milioane de fani! "Eu am fost Messi al timpului meu!" Reactia neasteptata a unui STAR:

Gestul care va supara milioane de fani! "Eu am fost Messi al timpului meu!" Reactia neasteptata a unui STAR:

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Rivalitatea dintre Brazilia si Argentina in plan fotbalistic este una imensa. Statele sud-americane si-au impartit mereu trofee mondiale si au avut jucatori care au dat totul pentru culorile nationale.

De asemenea, este cunoscuta disputa de ani de zile care exista intre Maradona - simbolul Argentinei - si Pele - cel al Braziliei.

Romario, un alt mare jucator brazilian, unul dintre cei mai mari, a oferit o declaratie neasteptata, care ii va supara pe fanii Braziliei. El a comentat ce se intampla cu Neymar, iar in contextul in care discutia a ajuns la Messi, Romario s-a comparat cu starul argentinian de la Barcelona.

"Neymar trebuie sa lase in afara terenului problemele care nu tin de fotbal. Ii recomand sa aiba atitudine si sa fie foarte serios in ceea ce face: sunt momente bune si momente rele in viata oricarui jucator.

Neymar o sa creasca mult profesional. Ii mai spun sa invete de la Messi, pentru ca este unul dintre cei mai buni jucatori ai lumii. Neymar o sa aduca, in timp, multe satisfactii in Brazilia.

Eu am fost Messi al epocii mele, jucatorilor care imi erau colegi le placea sa invete de la mine si alaturi de mine", a scris Romario pe Twitter.

Romario a iesit cel mai bun jucator din lume in 1994, dupa mondialul din SUA.





VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies