Irina Morozyuk Război în Ucraina Fotbal extern

FOTO Frumoasa Irina Morozyuk, președintele unui club din Ucraina, atac la Rusia: „Două orașe cu asfalt, restul e mlaștină!”

Irina Morozyuk, prima femeie președinte de club din Ucraina, a vorbit în termeni extrem de duri la adresa Rusiei, după ce Kremlinul a ordonat invazia țării vecine.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Martie 2022, 14:28
Data actualizarii: Luni 07 Martie 2022, 14:33

Morozyuk, convinsă că Ucraina va ieși câștigătoare din conflictul cu Rusia și spune că țara invadatoare nu este reprezentată decât de „două orașe cu asfalt, iar restul e mlaștină”.

„Suntem o țară mare, o mare putere. Întreaga lume este cu noi. Soldații noștri vor rămâne în istorie ca eroi. Toată lumea va vorbi despre noi și va povesti tuturor! Suntem curajoși, suntem puternici.

Și cine sunt ei? Cu excepția unui teritoriu mare, ei nu au nimic și nimic mai mult nu vor avea. Două orașe cu asfalt, totul este o mlaștină. Nu vor mai fi respectați niciodată, niciodată. Nu sunt nimeni, sunt deja proscriși. Nu sunt zombi, sunt iobagi”, a scris Irina Morozyuk, pe Instagram.

Irina este soția lui Mykola Morozyuk (34 de ani), internațional ucrainean cu 13 selecții la naționala țării sale, care în momentul de față este legitimat la Chornomorets.

Frumoasa Irina este președinte la clubul FC Lion.

Modifică setările cookies