Francezii au dezvaluit astazi MASCOTA pentru EURO 2016, turneu la care Romania se poate califica dupa 8 ani: FOTO

Autor: Sport.ro
Marti 18 Noiembrie 2014, 14:02

	Francezii au dezvaluit astazi MASCOTA pentru EURO 2016, turneu la care Romania se poate califica dupa 8 ani: FOTO

Francezii au dezvaluit astazi mascota oficiala a turneului Campionatului European din 2016, care va avea loc in Hexagon si la care Romania are mari sanse sa fie prezenta.

Oficialii Federatiei Franceze de Fotbal si cei ai UEFA au dezvaluit astazi noua mascota a Campionatului European, cea care va fi prezenta la turneul final din 2016.

Acestia au ales un "baietel supererou", care poarta pe spate o pelerina pe care scrie EURO 2016. Numele mascotei nu a fost insa dezvaluit, acestia urmand sa-l anunte curand.


Precedenta mascota aleasa de francezi a fost la Campionatul Mondial din 1998, gazduit de ei. Atunci, cocosul Footix a fost simbolul mondialului.

Romania este una dintre echipele cu mari sanse sa ajunga la EURO 2016. Echipa nationala se afla in acest moment pe primul loc al grupei de calificare din care mai fac parte Irlanda de Nord, Finlanda, Ungaria, Grecia si Insulele Feroe.

Romania a castigat ultimul meci vineri, 2-0 cu Irlanda de Nord, iar urmatoarea partida din grupe va avea loc in martie 2015. Pana atunci, echipa nationala mai joaca un meci amical cu Danemarca, diseara, LIVE la Pro TV, ora 20:30.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ce spun autoritățile române despre pașaportul de vaccinare. Ce beneficii vor avea persoanele vaccinate
BRAT

Modifică setările cookies