Anthony Nwakaeme MM Stoica Real Valladolid Ronaldo Trabzonspor Fotbal extern

GALERIE FOTO Fotbalistul ”păcălit” la bani de MM Stoica și devenit campion în Turcia este dorit de marele Ronaldo în La Liga!

Anthony Nwakaeme, fost jucător în România, a plecat de la Trabzonspor și negociază în aceste ore cu Real Valladolid, nou-promovată în eșalonul de elită din Spania.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 12:48
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 12:48

Nigerianul Anthony ”Tony” Nwakaeme (33 de ani), considerat ”creierul” lui Trabzonspor, și-a terminat contractul cu campioana en-titre a Turciei și, deși dorit de Galatasaray sau Fenerbahce, este foarte aproape de Real Valladolid, scrie presa turcă.

Fostul atacant de la Arieșul Turda (Liga 2), ”U” Cluj și Petrolul Ploiești (Liga 1) este dorit de nou-promovata în La Liga, iar negocierile au loc chiar în aceste ore.

Real Valladolid este clubul la care patron și președinte este fostul mare atacant brazilian Ronaldo.

Tony Nwakaeme la Trabzonspor: 47 de goluri și 73 de pase decisive

Tony, așa cum este cunoscut în România, a jucat 144 de meciuri în patru sezoane petrecute la Trabzonspor, pentru care a înscris 47 de goluri și a dat 73 de assist-uri, conform Ajansspor.

Într-un interviu pentru actualdecluj.ro, vârful nigerian a explicat cum a fost tratat de oficialii de la FCSB în momentul în care se pregătea să semneze cu clubul lui Gigi Becali.

Tony despre FCSB și Mihai Stoica: ”Am simțit că nu mă respectă”

”M-am întâlnit cu MM Stoica. Mi-a zis să dau teste medicale, am zis că dau teste fără niciun fel de probleme. Apoi am simțit că vrea să mă păcălească. 

Mi-a spus că am probleme la picior, că sunt slăbit din punct de vedere fizic, dar cu toate astea mi-a oferit un contract. Punea problema în felul următor: tu ai probleme, dar uite, noi chiar și așa, te vrem la echipă. Era ca și cum mi-ar fi făcut ei un favor mie. 

Mi-au dat un contract undeva pe la 5000 de euro. Am zis că nu rămân. Nu mi-a plăcut, în primul rând, cum au pus problema. 

Aveam de gând să semnez cu ei pentru că e o echipă importantă în România și Europa de Est, îmi doream să joc și în Liga Campionilor, dar am simțit că nu mă respectă. Am o carieră, avem o meserie și muncim inclusiv pentru bani. Ce fotbalist nu se gândește la traiul său?”, a povestit Tony pentru sursa citată.

Modifică setările cookies