Era recordul de transfer dupa ce a costat 20 de milioane de euro! Un fost atacant a refuzat 1.5 mil salariu ca sa devina star rock

Era recordul de transfer dupa ce a costat 20 de milioane de euro! Un fost atacant a refuzat 1.5 mil salariu ca sa devina star rock

Considerat un bad-boy in fotbal, s-a lasat la doar 30 de ani.

Dani 'El loco' Osvaldo s-a retras din fotbal la doar 30 de ani. Atacantul pe care Southampton a platit 15 milioane de lire in 2013 a trecut pe la echipe precum Fiorentina, Espanyol, Southampton, Juventus, Inter, FC Porto sau Boca Juniors. Cele mai multe meciuri pentru un singur club le-a avut insa la AS Roma, club pentru care a jucat intre 2011 si 2013 si de la care era cumparat de Southampton pentru o suma record la acea vreme.

International italian cu 14 selectii, Osvaldo a atras insa atentia mai mult din cauza scandalurilor - i-a dat un cap in gura unui coechiper la Southampton, Fonte, asta dupa ce il lovise cu pumnul in gura pe Lamela pe cand cei doi jucau la AS Roma. De asemenea, Boca Juniors l-a dat afara dupa ce antrenorul l-a prins fumand in vestiar in timpul unui meci din Copa Libertadores!

Chiar daca a fost dat afara de Boca, cei de la Chievo erau dispusi sa-i ofere un salariu de 1.5 milioane de euro pe an in aceasta vara. Osvaldo a renuntat si si-a anuntat retragerea la doar 30 de ani pentru a se concentra pe cariera sa muzicala - Osvaldo vrea sa devina star rock!

Citeste si:osvaldo
VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Ce țări sunt plasate în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies