Endrick Barcelona SC Copa Libertadores Palmeiras Real Madrid Fotbal extern

FOTO ȘI VIDEO Endrick, brazilianul-minune de 16 ani transferat de Real Madrid, își face încălzirea: a marcat un gol contra Barcelonei!

Atacantul legitimat în țara natală la Palmeiras va evolua pe ”Santiago Bernabeu” abia după ce va împlini vârsta de 18 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Iunie 2023, 09:59
Data actualizarii: Vineri 09 Iunie 2023, 10:01

La doar 16 ani, atacantul brazilian Endrick Felipe Moreira de Sousa a închis tabela în meciul Palmeiras - Barcelona SC Guayaquil (Ecuador) 4-2 din Copa Libertadores, jucat joi în cadrul fazei grupelor din competiția sud-americană echivalentă cu UEFA Champions League.

Endrick a semnat încă din decembrie 2022 un contract cu Real Madrid, dar nu va putea evolua pentru echipa de pe ”Santiago Bernabeu” decât din iulie 2024, după ce va împlini vârsta de 18 ani.

Endrick, cel mai promițător tânăr fotbalist al Braziliei

Real va plăti 35 de milioane de euro celor de la Palmeiras pentru transferul definitiv al atacantului considerat cel mai promițător tânăr jucător al Braziliei în momentul de față.

Cel mai tânăr fotbalist debutant la Palmeiras are deja, la cei 16 ani ai săi, 8 goluri marcate în 31 de partide oficiale pentru echipa de seniori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!