Echipa la care Pele a scris istorie, ingenuncheata de noul coronavirus! Cati jucatori au fost depistati pozitiv si ce se intampla cu clubul

Echipa la care Pele a scris istorie, ingenuncheata de noul coronavirus! Cati jucatori au fost depistati pozitiv si ce se intampla cu clubul

Una dintre cele mai cunoscute echipe de fotbal din Brazilia este afectata de noul coronavirus.

Noua angajati ai clubului Santos FC, inclusiv un jucator, au fost testati pozitiv cu Covid-19. Oficialii echipei au declarat ca toti cei infectati, ale caror identitati nu au fost dezvaluite, sunt asimptomatici, fiind izolati pentru a impiedica raspandirea virusului.

Potrivit publicatiei Xinhua, la finalul saptamanii trecute au fost testati 24 de jucatori si 45 de membri ai staff-ului, testele aratand ca mai sunt alti 3 fotbalisti care au intrat in contact cu virusul. 

Anuntul cu situatia de la Santos vine la doar cateva zile dupa ce guvernatorul statului Sao Paulo afirmase ca echipele se pot intoarce la antrenamente de la 1 iulie, dupa o pauza de aproape 3 luni si jumatate. 

Mai mult decat atat, in campionatul paulista cazul lui Santos nu este singular. Si clubul Sao Paulo FC a confirmat ca un membru al staff-ului si un fotbalist au fost depistati pozitiv la inceputul acestei saptamani.

Brazilia este una dintre cele mai afectate tari din lume de noul coronavirus, in total fiind peste 1,1 milioane de persoane infectate. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies