Discursul regelui | Ronaldo a intrat in vestiar la pauza si i-a "furat" rolul lui Fernando Santos. Ce le-a spus colegilor sai

Discursul regelui | Ronaldo a intrat in vestiar la pauza si i-a "furat" rolul lui Fernando Santos. Ce le-a spus colegilor sai

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL FINALEI PORTUGALIA 1-0 FRANTA

Eder, eroul Portugaliei in finala de pe Stade de France, a dezvaluit la final ca Ronaldo i-a spus inainte de prelungiri ca va inscrie. Nu doar lui Eder i-a adresat Cristiano cateva cuvinte, ci si celorlalti jucatori.

Fundasul Cedric Soares a povestit pentru presa portugheza ca Ronaldo a tinut un discurs motivational si la pauza finalei, dupa ce a fost inlocuit din cauza accidentarii provocate de Payet.

Ronaldo a intrat in vestiar la pauza si "i-a furat" rolul lui Fernando Santos.

"Era un moment delicat, dificil. Asta am simtit eu si cred ca si colegii mei. Eram destul de socati ca el (n.r Cristiano Ronaldo) s-a accidentat. Insa apoi ne-a adresat cateva cuvinte fantastice.

Ne-a dat mare incredere cand ne-a zis: Baieti, ascultati-ma, sunt sigur ca vom castiga acest meci daca ramanem uniti si luptam. 

A fost ceva incredibil. Toata echipa a avut o atitudine fantastica si cred ca am aratat ca suntem foarte puternici atunci cand luptam ca unul. Cristiano a fost fantastic. Atitudinea lui a fost incredibila. Ne-a ajutat mult, ne-a incurajat fara oprire", a spus Cedric Soares.

Ronaldo s-a manifestat pe marginea terenului timp de mai bine de o ora. In repriza secunda si in cele doua de prelungiri, Cristiano a stat in spatiul tehnic destinat antrenorului si a urlat la colegii sai.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Doar 77% dintre absolvenții de liceu s-au înscris la Bacalaureat: ”A fost mai greu și cu pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies