Marius Sumudica Gaziantep Fotbal extern

"E mai bun decat Klopp!" Fanii turci au luat cu asalt retelele de socializare la partida lui Gaziantep! Sumudica e comparat si cu un personaj din desenele animate :)

Gaziantep joaca cu Alanyaspor in etapa a 15-a din campionatul Turciei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 13:45
Data actualizarii: Duminica 27 Decembrie 2020, 13:48

Fanii au luat cu asalt retelele de socializare, dupa ce Gaziantep a intrat la pauza cu scorul de 2-1, gratie golurilor marcate de Dicko si Demir. Alexandru Maxim si Alin Tosca au inceput meciul ca titulari, iar Sumudica a facut show pe margine. 

Tehnicianul roman a inceput prudent partida cu Alanyaspor, iar echipa sa a fost extrem de prudenta in prima repriza. Gaziantep s-a aparat excelent, iar formatia turca a intrat la pauza cu doua goluri din doua suturi. 

Fanii s-au bucurat fantastic si au laudat tactica lui Sumudica, comparandu-l cu un personaj "viclean" din desenele animate. Au existat insa si oameni nemultumiti de jocul prestat de Gaziantep. 

Mesajele fanilor pe retelele de socializare:

"L-au criticat foarte mult pe acest om, dar cred ca tactica lui este una castigatoare si este o persoana autoritara. Sumudica ar trebui sa vina in fruntea echipei (Galatasaray) dupa profesorul Fatih. Tipul asta va ajunge foarte sus."

"Anul trecut am zis ca aceasta echipa va retrograda, dar acum, dupa ce o antreneaza Sumudica, au ajuns aproape de varful clasamentului. Un adevarat campion." 

"Sumudica poate o fi un bun antrenor, dar niciodata un tehnician de echipa. Rezultatele nu pot ascunde caracterul pe care-l are." 

"Nu-mi place acest sistem de 5-3-2, dar Sumudica face treaba cu el in Liga."

"Chiar daca echipa sa ar fi invinsa, antrenorul i-a facut pe baieti sa arate ca o echipa mare, a bagat 5 fundasi pe linia de fund si i-am prins pe contraatac de fiecare data." 

"Sumudica e mai bun ca Jurgen Klopp, incercati sa-mi schimbati parerea!"

"Daca il avea Fenerbahce pe Sumudica antrenor, aveam cel putin 30-32 de puncte in clasament."

"Gaziantepul lui Sumudica profita de orice eroare a adversarului in fiecare saptamana. Au devenit o echipa placuta de urmarit si te face sa te intrebi despre viitorul lor pe termen scurt/lung. 

"Trebuie sa fii un adevarat profesor sa poti face jucatorii ofensivi sa contribuie astfel in aparare. Este greu sa ii disciplinezi. Admir modul in care Sumudica profita din plin de Maxim si Mirallas. Diego Simeone s-a remarcat, de asemenea, deoarece a primit contributia defensiva maxima de la jucatori talentati."

"Antrenorul lui Gaziantep, Marius Sumudica e varianta din viata reala a lui Eric Cartman."

Modifică setările cookies