Fotbal extern

Din Transnistria, cu dragoste! Ce i-a promis clubul Sheriff președintelui federației din Moldova

Tiraspolenii speră să contribuie astfel la echipa națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 14:13
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 14:15

Leonid Oleinicenco, președintele Federației Moldovenești de Fotbal, a declarat că a primit din partea lui Sheriff promisiunea că gruparea din Tiraspol în va ține pe brazilianul Cristiano da Silva pe teritoriul Republicii Moldova până în luna ianuarie, când se vor împlini cei cinci ani necesari pentru naturalizarea jucătorului.

Fotbalistul vrea la naționala Moldovei

”Cristiano deja de doi ani se află în vizorul Federaţiei de Fotbal. Cu conducerea Sheriff-ului despre el s-a discutat de nenumărate ori. Campionatul Moldovei poate produce, totuși, jucători de valoare.

Nu uitaţi că Cristiano a crescut, evoluând în competiţia noastră internă, respectiv merită să fie la selecționata Moldovei”, a precizat președintele FMF, citat de moldfootball.com.

”Vreau să joc la selecționată. Pentru a obține acest drept, trebuie să trăiesc încă opt luni la Tiraspol”, spunea și jucătorul în urmă cu ceva timp.

Este dorit de Atletico Madrid

Cristiano da Silva Leite este fundaș stânga, are 28 de ani şi joacă la Sheriff Tiraspol din 2017. În ultimii patru ani, el a câştigat trei titluri de campion în Divizia Naţională şi Cupa Moldovei.

Chiar în această lună presa a scris despre interesul lui Atletico Madrid pentru jucător, suma de transfer fiind în jurul a cinci milioane de euro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies