Diego Costa Bestia Rayo Vallecano Fotbal extern Diego Costa

Diego Costa o ia de la capăt! Campionatul "de suflet" în care va juca "Bestia"

O nouă provocare pentru atacantul cu 10 goluri în 24 de selecții pentru naționala Spaniei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 08:32
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 08:54

Diego Costa (33 de ani) se află în discuții avansate cu o echipă din Primera Division, după ce în iarnă a ratat transferul la Salernitana. 

Atacantul spaniol cotat la 4 milioane de euro a jucat ultima dată în Brazilia, la Atletico Mineiro, iar în prezent e liber de contract. 

  • Diego Costa

Diego Costa, spre Rayo Vallecano

Jurnalistul Fabrizio Romano a scris marți că Diego Costa e aproape să semneze cu gruparea spaniolă Rayo Vallecano, deținută de fostul mare atacant brazilian Ronaldo, campion mondial cu Selecao. 

"Diego Costa a primit o propunere oficială de la Rayo Vallecano. Discuțiile sunt în desfășurare, progresează bine - părțile sunt încrezătoare, dar acum încă așteaptă să ajungă la un acord", a scris Fabrizio Romano, pe pagina sa de Twitter.

  • 60 milioane de euro valora Diego Costa în 2018
  • 1,86 m e înălțimea lui Diego Costa

Braga, Penafiel, Atletico Madrid, Celta Vigo, Albacete, Real Valladolid, Rayo Vallecano, Chelsea și Atletico Mineiro sunt cluburile pentru care a evoluat Diego Costa în cariera sa.

În prezent, atacantul care are meciuri atât în naționala Braziliei, cât și în cea a Spaniei, este evaluat la patru milioane de euro de site-urile de specialitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!