Dezvaluiri socante din ancheta atentatului din Bruxelles! Unul dintre teroristi a FURAT identitatea unui fost jucator de la Inter Milano ca sa se deplaseze prin Europa

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2016, 16:17
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2016, 16:30

Ancheta atentatului terorist din Bruxelles, unde mai multe bombe au fost detonate in aeroport si la metrou, scoate detalii incredibile la iveala.

Unul dintre teroristi, Khalid El Bakraoui, i-a furat identitatea fostului mijlocas de la tineretul lui Inter, Ibrahim Maaroufi, un belgian care in prezent joaca la Paganese, ca sa se poata deplasa prin Europa si sa treaca de controalele politiei.

Potrivit Gazzetta dello Sport, folosind un act de identitate fals, Khalid El Bakraoui a reusit chiar sa isi inchirieze un apartament in Charleroi, inainte de atentat.

Acesta a aterizat pe 23 iulie 2015 la aeroportul din Treviso cumparand un bilet de pe cardul de credit al altcuiva si a petrecut o noapte intr-un hotel de langa Venetia.

In drumul sau spre Grecia, acesta s-a intalnit cu Bari Salah Abdeslam, organizatorul atentatelor din Paris, noteaza Gazzetta dello Sport. Cu ajutorul acestui act fals de identitate, atentatorul a reusit sa se deplaseze prin Belgia, Italia si Grecia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!