Dezvaluiri incredibile dupa Euro! Doua ATENTATE TERORISTE au fost dejucate in timpul turneului final! Unul a fost pregatit pentru finala

Dezvaluiri incredibile dupa Euro! Doua ATENTATE TERORISTE au fost dejucate in timpul turneului final! Unul a fost pregatit pentru finala

Cel putin doua atentate au fost dejucate in Franta in timpul Campionatului European de fotbal 2016, care a avut loc in aceasta tara intre 10 iunie si 10 iulie, informeaza L'Opinion.

Unul dintre atentate ar fi urmat sa aiba loc in seara finalei dintre Portugalia si Franta (1-0 dupa prelungiri), scrie L'Opinion, care evoca o alerta provenind din strainatate.

"Daca pana la urma au esuat, asta nu se datoreaza faptului ca (teroristii) nu au incercat", a declarat o sursa apropiata de acest doar.

Pe 16 iulie, la incheierea unui Consiliu de ministri consacrat atacului terorist de la Nisa, ministrul francez de Bernard Cazeneuve a dezvaluit ca recent au fost dejucate 16 atentate, relateaza presa din Hexagon. Cazeneuve a evidentiat actiunile desfasurate de serviciile de informatii, care "au dus, de la inceputul anului, la arestarea a 160 de indivizi, implicati de aproape sau de departe in activitati cu caracter terorist si la evitarea unui numar semnificativ de atentate, dintre care, daca noi n-am fi avut aceasta actiune, unele ar fi putut fi comise in timpul EURO 2016".
 

Citeste si:Euro 2016
VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies