Fotbal extern

Dezvaluire SCANDALOASA facuta de Bild! Blatter, surprins alaturi de Mafia din Rusia! A aranjat alegerile pentru CM 2018 si 2022?

Cei de la Bild au descoperit o imagine cu Sepp Blatter alaturi de un cap al Mafiei din Rusia cautat de Interpol!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Iunie 2014, 10:43
Data actualizarii: Duminica 15 Iunie 2014, 10:40

 

A ajutat Blatter Rusia si Qatar?

In plin scandal in ceea ce priveste presupusa mita data pentru ca Mondialul din 2022 sa fie organizat de Qatar, cei de la Bild au publicat in numarul de astazi o imagine cu Sepp Blatter care pune sub semn de intrebare si turneul final de peste 4 ani, care va fi organizat de catre Rusia.

In acea imagine, Blatter se afla alaturi de Alimsan Tochtachunow, un personaj cautat de Interpol, existand un mandat de arestare international pentru capturarea lui. Tochtachunow este acuzat, printre altele, de frauda, pariuri ilegale si coruptie in evenimente sportive

Intalnirea din imagine a avut loc in Moscova in 2005. Imaginea a fost oferinta de catre Serviciile Federale de Informatii (BND) din Germania.

Blatter s-a aparat pentru acea imagine: "Pot sa arat mii de poze alaturi de persoane fara sa stiu cine sunt acei oameni. In ceea ce il priveste pe acest domn, nu imi aduc aminte" le-a spus Blatter celor de la Bild

Modifică setările cookies