Roberto de Zerbi CFR Cluj Liga Campionilor Napoli Sahtior Donetk Fotbal extern

De Zerbi s-a decis! Fostul jucător al lui CFR Cluj va antrena un club mare din Serie A

Tehnicianul italian s-a despărțit de Șahtior Donețk ca urmare a întreruperii activității fotbalistice din Ucraina din cauza invaziei rușilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 17:48
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 17:48

Roberto De Zerbi, fostul campion al României cu CFR Cluj, a calificat-o pe Șahtior Donețk în grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor, chiar dacă în Ucraina campionatul a fost anulat și titlul nu a fost acordat.

Italianul nu va continua însă pe banca tehnică a ”minerilor”, după cum a explicat chiar el zilele trecute: ”Dacă nu se va relua însă campionatul în sezonul viitor și nu va fi nicio competiție, aș vrea să încep o viață normală și să lucrez mai departe. Eu și staff-ul meu plecăm acum, dar cu toții am devenit oameni mai buni grație Ucrainei”.

De Zerbi a evoluat ca jucător la Napoli, de unde a ajuns la CFR Cluj

Calciomercato scrie că De Zerbi va reveni în fotbalul din Italia, unde are mai multe variante, inclusiv Napoli, care este văzută drept favorita pentru semnătura antrenorului în vârstă de 42 de ani

Echipa aflată acum pe locul 3 în Serie A este condusă de Luciano Spalletti și nu mai are șanse la titlul de campioană.

De Zerbi a fost legitimat ca jucător la Napoli între 2006 și 2010, evoluând pentru echipă atât în Serie A, cât și în Serie B, după care s-a transferat la CFR Cluj, inițial sub formă de împrumut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!