Fotbal extern

E oficial! Cicâldău și Moruțan au rămas fără antrenor. Fatih Terim a fost demis de la Galatasaray

Rezultatele slabe din acest sezon au dus la o situație dezastruoasă pentru Galatasaray.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 14:36
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 14:38

UPDATE || În cadrul unui comunicat oficial transmis de club s-a confirmat informația potrivt căreia Fatih Terim nu mai ocupă poziția de antrenor al formației. 

Presa din Turcia anunță iminenta plecare a lui Fatih Terim de la echipă. Tehnicianul s-a întâlnit cu președintele Burak Elmas, iar anunțul oficial al deciziei pare să fie doar o chestiune de timp. 

După înfrângerea din campionat cu Giresunspor, tehnicianul turc a avut o reacție dură îndreptată spre fani, după ce aceștia i-au reproșat rezultatele dezastruoase ale echipei. 

"Nu este plăcut. Sincer, a fost ceva la care nu m-am așteptat. Ne-am obișnuit să primim gol înainte să ajungem la poartă sau să primim gol la prima ocazie. Îmi pare rău,dar nu sunt obișnuit cu asta la Galatasaray. Unde sunt jucători tineri, sunt și suișuri și coborâșuri, dar întotdeauna sfârșim prost. Nu putem înscrie goluri ușoare. M-am săturat să tot spun asta. Jucătorii pe care îi numim marcatori sunt absenți. Au o problemă.

Plângem în vestiar. Am spus asta încă din prima zi în care am devenit antrenor. Trebuie să fim concentrați înaintea meciului și să râdem după partidă. Depinde de noi dacă după meci plângem sau râdem. Ei trebuie să își pună mâinile în cap și să se gândească la asta. Nu merită cuvintele urâte. Ei sunt cei care ne reprezintă în Europa și care ne vor duce sus. Suporterii sunt supărați, dar nu ar trebui să insulte. Bineînțeles că nici eu nu sunt obișnuiți cu aceste rezultate. Avem parte de un sezon în care victoriile nu sunt suficiente”, a declarat Fatih Terim după meci, potrivit Fanatik.

Declarații oficiale nu au fost făcute pentru moment. Chiar dacă Burak Elmas și-ar dori ca Fatih Terim să rămână până la finalul sezonului, ceilalți oameni implicați în managementul echipei nu îl mai vor pe tehnician.

Modifică setările cookies