Dorin Rotariu FCSB Gigi Becali Valentin Gheorghe Fotbal extern Dorin Rotariu

EXCLUSIV Cu cine negociază Dorin Rotariu, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB pentru a-l înlocui pe Valentin Gheorghe

Dorin Rotariu (26 de ani) pare tot mai departe de un transfer la FCSB, unde Gigi Becali l-ar dori ca înlocuitor pentru Valentin Gheorghe.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 11:37
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 11:39

În direct la emisiunea Ora Exactă în Sport, Iosif Rotariu, unchiul său și fostul mare internațional, a anunțat care sunt planurile de viitor ale lui Dorin. Atacantul își dorește să rămână în străinătate și, în acest moment, negociază cu grecii de la Atromitos, unde a jucat în sezonul precedent sub formă de împrumut de la Ludogoreț.

Dorin Rotariu vrea să continue în străinătate!

„Deocamdată nu se pune problema și nici nu ia în calcul o revenire în Liga 1. El a fost împrumutat la Atromitos, a jucat la Atromitos meci de meci și acum este în negocieri pentru a continua la Atromitos. Dacă nu, se întoarce la Ludogoreț. E un sistem care-i convine, 4-3-3, în bandă dreaptă. 

Nu știu absolut nimic, a fost în vacanță la Timișoara, am discutat cu el. A fost contactat, dar nu ia în calcul o revenire în campionatul intern. Ce sfat pot să-i dau eu? El știe cel mai bine, s-a acomodat foarte bine, vorbește foarte bine engleză, franceză, vede mentalitatea de afară. Probabil că se simte mult mai bine acolo, totul e la nivel de profesioniști”, a spus Iosif Rotariu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

După împrumutul la trupa elenă, Rotariu se va întoarce la Ludogoret, formație bulgară care din informațiile Sport.ro ar dori să-l vândă pe românul cotat la 500.000 de euro (2,5 milioane de euro - cea mai mare valoare de piață atinsă în carieră / 6 iunie 2017). 

Dorin Rotariu mai are contract cu Ludogorets până pe 30 iunie 2024, dar intenționează să ajungă la o echipă care-i va da șansă să joace. La Atromitos a evoluat în 12 partide în jumătate de sezon. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!