Cristiano Ronaldo riscă o suspendare de 30 de zile! Situația teribilă în care se află starul portughez

Cristiano Ronaldo juventus Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 14:07
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 14:24

Juventus a fost depunctată cu 15 puncte pentru fraudă contabilă, a anunțat Curtea de Apel a Federației Italiene de Fotbal.

Juventus a fost depunctată cu 15 puncte. Potrivit Gazzetta dello Sport, Curtea de Apel din cadrul Federației a mers chiar mai departe față de solicitările inițiale ale procurorului federal Giuseppe Chine (doar nouă puncte).

De asemenea, au fost anunțate și suspendările pentru foștii sau actualii conducători ai lui Juventus: doi ani și șase luni pentru Fabio Paratici, doi ani pentru Andrea Agnelli și Maurizio Arrivabene, un an și patru luni pentru Federico Cherubini și opt luni pentru Pavel Nedved.

Și jucătorii ar putea fi pedepsiți!

"Toți cei implicați în această situație au fost interogați și vor fi acuzați în funcție de gravitatea acuzațiilor", a declarat jurnalistul Paolo Ziliani, potrivit Sportbible. 

În afara depunctării cu 15 puncte a clubului Juventus, iar pedepsele pot continua și în dreptul jucătorilor care au trecut pe la echipă dacă se dovedește că aceștia au raportat sume mai mici.

Printre cei vizați se află și Cristiano Ronaldo care a evoluat la Juventus în perioada 2018-2021, acesta putând primi o suspendare de 30 de zile. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!