Cristiano Ronaldo are de muncit la Al-Nassr! Declarația antrenorului Rudi Garcia

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Rudi Garcia Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 13:06
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 13:07

Înainte de a fi prezentat oficial la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo a fost avertizat de Rudi Garcia cu privire la rolul pe care-l are în echipă.

Cristiano Ronaldo (37 ani) și-a găsit un nou angajament după despărțirea de Manchester United. Cu o zi înainte de finalul lui 2022, Al-Nassr a anunțat pe pagina oficială a clubului că superstarul a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate. Deținătorul a 5 Baloane de Aur a fost ademenit cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului: 200 de milioane de euro pe sezon, urmând să câștige 500 de milioane de euro datorită aventurii din Arabia Saudită.

Obiectivul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Deținătorul a 5 Baloane de Aur a sosit la Riyadh pe 2 ianuarie, urmând să fie prezentat a doua zi. Cele 30.000 de bilete au fost epuizate într-un timp record, iar suma strânsă, în valoare de 112.000 de euro, va fi donată pentru un scop umanitar.

Cu toate acestea, Rudi Garcia (58 ani) a precizat că Cristiano Ronaldo trebuie să muncească pentru a se adapta la stilul echipei, ca apoi să le poată oferi momente de bucurie fanilor. 

„Semnătura lui Cristiano Ronaldo este ceva extraordinar şi contribuie la dezvoltarea fotbalului saudit. Suntem bucuroşi pentru sosirea sa. Primul obiectiv este de a munci pentru a se putea adapta la echipa noastră, pentru a putea avea plăcerea de a juca pentru Al-Nassr şi pentru a aduce bucurie suporterilor”, a declarat Rudi Garcia pentru Al-Ekhbariya. 

Clauza secretă prin care Cristiano Ronaldo poate reveni în UEFA Champions League 

Potrivit presei iberice, respectiv Marca, în înțelegerea semnată între starul portughez și gruparea din Arabia Saudită există o clauză potrivit căreia jucătorul poate fi împrumutat sezonul viitor la Newcastle dacă formația din Premier League se califică în Champions League. Acest lucru poati fi posibil, având în vedere că ambele cluburi aparțin aceluiași fond de investiții.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!