Cristiano Ronaldo, ambasador pentru CM 2030? Al Nassr a emis un comunicat oficial

al nassr Arabia Saudita CM 2030 Cristiano Ronaldo Cupa Mondiala Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 11:10
Data actualizarii: Miercuri 11 Ianuarie 2023, 11:09

În momentul în care Cristiano Ronaldo s-a transferat la Al Nassr, presa internațională a scris că portughezul va avea și un rol de ambasador pentru candidatura Arabiei Saudite la găzduirea Cupei Mondiale din 2030.

Contractul semnat pe 30 decembrie de starul portughez Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr nu implică "niciun fel de angajament faţă de vreo candidatură la Cupa Mondială", a subliniat clubul saudit de fotbal, referindu-se la candidatura lansată de Arabia Saudită alături de Grecia şi Egipt pentru Mondialul din 2030, informează EFE.

Al Nassr: "Contractul lui Ronaldo nu implică angajamente pentru nicio candidatură la Cupa Mondială"

"Al-Nassr FC doreşte să clarifice că, având în vedere ştirilor publicate, contractul lui Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr nu implică angajamente pentru nicio candidatură la Cupa Mondială.

Obiectivul principal este Al-Nassr şi munca alături de coechipierii săi, pentru a ajuta clubul său să obţină succes", se precizează într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului saudit, potrivit Agerpres.

Potrivit diferitelor surse mass-media, contractul lui Cristiano Ronaldo cu echipa din liga saudită, a cărui valoare nu a fost dezvăluită oficial, ar include încă 200 de milioane de euro pentru ca jucătorul să promoveze candidatura comună a Arabiei Saudite pentru Cupa Mondială din 2030.

Această candidatură, care se aşteaptă să fie condusă de Arabia Saudită şi care include Grecia şi Egipt, pentru găzduirea turneului final din 2030, concurează cu cea comună a Spaniei, Portugaliei şi Ucrainei, precum şi cu cea sud-americană, compusă din Argentina, Chile, Uruguay şi Paraguay.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!