Cristiano Ronaldo a câștigat procesul cu fosta echipă și a dat lovitura! Suma uriașă pe care o va încasa portughezul

Cristiano Ronaldo al nassr juventus Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 21:37
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 21:37

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a dat-o în judecată pe Juventus, echipa la care a jucat în perioada 2018-2021, pentru că torinezii nu i-au plătit salariile restante din perioada pandemiei.

După ce s-a întors la Manchester United, italienii au făcut uitați banii pe care trebuia să îi livreze în contul portughezului, astfel că Ronaldo și-a pus avocații să o cheme în instanță pe ”Bătrâna Doamnă”.

Cristiano Ronaldo a câștigat procesul cu Juventus

La fel ca alte cluburi din Europa, în perioada pandemiei, Juventus a suferit pierderi importante din punct de vedere financiar, iar jucătorii nu au mai fost plătiți în cele trei luni în care fotbalul a fost pus pe pauză.

Situația bianconerilor nu s-a remediat nici după ce campionatul s-a reluat, astfel că oficialii clubului s-au înțeles cu anumiți jucători pentru reeșalonarea salariilor din sezonul 2020-2021.

Astfel, după ce Cristiano Ronaldo a plecat la Manchester United, Juventus a rămas cu o datorie la fotbalist de 9.7 milioane de euro.

Conform Gazzetta.it, Instanța i-a dat câștig de cauză lui Cristiano Ronaldo, astfel că Juventus va trebui să îi plătească lusitanului aproape 10 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo, 36 de goluri în 37 de meciuri

În Arabia Saudită, la Al Nassr, Cristiano Ronaldo are un sezon foarte bun. Portughezul a marcat nu mai puțin de 36 de goluri în cele 37 de meciuri disputate în toate competițiile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!