VIDEO Cristiano Ronaldo a ajuns la Riyadh! Primele imagini cu superstarul portughez + Nebunie cu vânzarea biletelor pentru prezentarea oficială 

Cristiano Ronaldo al nassr Riyadh Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 22:38
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 22:47

Cristiano Ronaldo (37 ani) a semnat cu Al Nassr, grupare din Arabia Saudită. 

Rămas liber de contract de mai bine de o lună, după ce și-a reziliat contractul cu Manchester United, de comun acord, în urma interviului exploziv pe care l-a acordat, Cristiano Ronaldo și-a găsit echipă. Al Nassr, grupare din prima ligă a Arabiei Saudite, a anunțat pe 30 decembrie transferul oficial al superstarului portughez. 

Atacantul va deveni cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului, urmând să încaseze aproximativ 500 de milioane de euro pentru cei doi ani și jumătate de contract. Ronaldo urmează a fi prezentat în cursul zilei de marți, astfel că a zburat spre Riyadh luni seară. 

Primele imagini cu Cristiano Ronaldo în Riyadh 

Al Nassr a anunțat că marți, ora 20 a României, va avea loc prezentarea oficială a fotbalistului. Presa saudită a publicat și primele imagini cu Cristiano Ronaldo de pe aeroportul King Khalid. 

Conform ariyadhiah, atacantul este însoțit de familie, dar și o parte din consultanții săi legali și financiari. 

Nebunie la vânzarea biletelor pentru prezentarea lui Cristiano Ronaldo 

Clubul a scos la vânzare biletele pentru prezentarea oficială a lui Cristiano Ronaldo, care va avea loc pe stadion, iar fanii s-au arătat ai mult decât încântați. În încercarea de conectare pe site-ul clubului se formează o „linie” virtuală, alături de mesaje în care ești informat de timpul de așteptare. 

Peste 150.000 de persoane stau „la rând” pentru a achiziționa un tichet, iar din informațiile de pe site, timpul de așteptare este de peste o oră. Banii strânși din biletele vândute vor fi donați. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!