Crima in cantonamentul Braziliei de la Los Angeles, inaintea Copei America. Un barbat a deschis focul, apoi s-a sinucis, zona a fost incercuita imediat

Crima in cantonamentul Braziliei de la Los Angeles, inaintea Copei America. Un barbat a deschis focul, apoi s-a sinucis, zona a fost incercuita imediat

Echipa de fotbal a Braziliei, aflata in stagiul final de pregatire pentru Copa America 2016 (3-26 iunie) la Los Angeles, a fost nevoita sa-si modifice programul de miercuri dupa o crima petrecuta in campusul universitatii UCLA, unde "Selecao" urma sa se antreneze. 

Din primele informatii prezentate de jurnalistii americani, un student si-a ucis profesorul pentru o nota proasta.

"Din cauza evenimentelor care s-au desfasurat miercuri dimineata in campusul UCLA, selectionata nu s-a mai antrenat pe terenurile universitatii asa cum fusese prevazut initial", a precizat Confederatia Braziliana de Fotbal (CBF). 

CBF a precizat ca jucatorii nu se aflau in campusul UCLA atunci cand un barbat a ucis un altul inainte de a se sinucide, in cursul diminetii de miercuri. 

Campusul celebrei universitati a fost incercuit timp de doua ore de sute de politisti. 

Brazilia, fara starul Neymar, care se pastreaza pentru Jocurile Olimpice 2016 de la Rio de Janeiro, va disputa primul sau meci la Copa America 2016 cu Ecuadorul, sambata la Pasadena, la periferia orasului Los Angeles. 

Brazilia va juca apoi cu Haiti, pe 8 iunie la Orlando (Florida) si Peru pe 12 iunie la Foxborough (Massachusetts). 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Capitalei a fost adoptat. Prima reacție a lui Nicușor Dan
BRAT
Modifică setările cookies