Marti 13 Februarie 2018, 18:58

Condamnat la 5 ani de inchisoare dupa ce a furat 5,6 milioane de euro din contul sotiei! Voia sa cumpere o echipa din Anglia


	Condamnat la 5 ani de inchisoare dupa ce a furat 5,6 milioane de euro din contul sotiei! Voia sa cumpere o echipa din Anglia

Pasiunea pentru fotbal nu cunoaste limite.
 

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Un manager de banca din Dubai si unul dintre clienti au fost condamnati la cinci ani de inchisoare fiecare dupa ce au sustras 5 milioane de lire sterline (5,6 milioane de euro) din contul unei femei.

Un barbat in varsta de 42 de ani din Dubai a mers in 2010 la banca si a cerut deschiderea unui cont. Managerul bancii l-a ajutat fara sa banuiasca faptul ca barbatul avea de fapt de gand sa sustraga bani din contul sotiei, informeaza thenational.ae. Omul planuia sa stranga banii pentru a cumpara clubul de fotbal englez Portsmouth.

Femeia s-a prins un an mai tarziu si a mers la politie. Procesul a ajuns acum la final, iar sotul acesteia si managerul de banca au primit cate 5 ani de inchisoare. Cel din urma a fost acuzat de complicitate.

Citeste si:

#Portsmouth

#Dubai

Filmul accidentului în care 9 români au murit. Șoferul ar fi crezut că merge pe autostradă
BRAT