Clubul din Europa care recunoaște că l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo înainte ca acesta să semneze cu Al-Nassr

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Bayern Munchen Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 15:12
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 15:07

Un club uriaș din Europa recunoaște că l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo în această iarnă.

Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, l-a refuzat în această iarnă pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo, a dezvăluit directorul sportiv al clubului german de fotbal, Hasan Salihamidzic, într-un interviu acordat ziarului Bild.

Ronaldo a încercat să ajungă la Bayern Munchen

„Am discutat despre Ronaldo. Dar i-am spus clar lui Jorge Mendes (n.r. - impresarul lui Ronaldo), că nu este fezabil pentru noi. Pachetul general nu se potriveşte lui Bayern, nici financiar, nici sportiv. Nu corespunde filosofiei noastre”, a declarat Salihamidzic.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a încercat să rămână la un club de top din fotbalul european după despărţirea de Manchester United, cu care şi-a reziliat contractul în luna noiembrie, înaintea Cupei Mondiale din Qatar.

Însă, în condiţiile în care s-a lovit doar de refuzuri, starul lusitan a acceptat în final oferta clubului Al-Nassr din Arabia Saudită, una foarte bună din punct de vedere financiar. Ronaldo a marcat vineri, din penalty, primul să gol în campionatul saudită, ajutând-o pe Al-Nassr să egaleze in extremis în partida cu Al-Fateh (2-2).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!