Zlatan Ibrahimovic AC Milan Razvan Marin Fotbal extern

Clasamentul mediei de varsta in Serie A! Ibrahimovic are 39 de ani, dar cu toate acestea Milan este pe primul loc! Pe ce loc se afla echipele lui Razvan Marin si Chiriches!

AC Milan este pe primul loc intr-un top al mediei de varsta din Serie A, cu toate ca cel mai important jucator al echipei este Zlatan Ibrahimovic, in varsta de 39 de ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Octombrie 2020, 10:15
Data actualizarii: Miercuri 21 Octombrie 2020, 10:30

AC Milan se afla pe primul loc din acest top, cu media de varsta de 24 de ani si 34 de zile. Pe locul doi se situeaza Verona, iar pe trei echipa lui Razvan Marin, Cagliari. Formatia romanului are o medie de varsta de 25 de ani si 237 de zile, iar la distanta de sapte pozitii se afla Sassuolo cu 27 de ani si 120 de zile, echipa lui Vlad Chiriches. 

Campioana incontestabila din ultimii noua ani, Juventus Torino, si-a intinerit lotul in aceasta vara, dar cu toate acestea formatia la care evolueaza Cristiano Ronaldo are o medie de varsta de 27 de ani si 219 zile. 

Pe ultimele locuri se afla candidatele la titlu, Lazio Roma si Inter Milano, cu echipe mult mai experimentate ce depasesc borna de 28 de ani. 

Pe ultimul loc este chiar nou-promovata Benevento, avand o medie de varsta de 29 de ani si 121 de zile.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies