"Cand vad ce nume sunt pe tricouri... nu pare real! De Craciun ma chinuiam sa joc la U21, acum sunt la Euro!" Interviu emotionant cu Rashford

"Cand vad ce nume sunt pe tricouri... nu pare real! De Craciun ma chinuiam sa joc la U21, acum sunt la Euro!" Interviu emotionant cu Rashford

Meciul de 10 de la ProTV: Sambata, 11 iunie, Anglia - Rusia | Duminica, 12 iunie: Germania - Ucraina | Luni, 13 iunie, Portugalia - Islanda | Marti, 14 iunie, Portugalia - Islanda

Pentru Rashford, 2016 a fost un an de neuitat. A debutat la Manchester United cand nimeni nu se astepta si a facut-o excelent, cu doua duble in primele sale meciuri.

Apoi a devenit titular pe Old Trafford, iar sezonul l-a incheiat cu o selectie incredibila in lotul de Euro al Angliei.

Rashford a vorbit pentru FATV despre sansa de a ajunge la campionatul european din Franta si momentele incredibile pe care le traieste:

"Cand am intrat pentru prima oara in vestiar si am vazut ce nume erau pe tricouri, nu parea real. Imi aduc aminte ca m-am dus acasa si am vorbit cu fratele meu si nici lui nu i se parea real. Asta pana am inceput sa ma obisnuiesc"

"Incerc sa nu ma gandesc prea mult pentru ca probabil atunci incepe presiunea si performanta incepe sa-ti fie afectata."

"Eu am incercat sa ma concentrez pe jocul meu si asa a venit si golul la debut. A fost un inceput bun pentru mine"

"Nu pare real. De Craciun incercam sa prind echipa lui United la U21 iar apoi am ajuns brusc la echipa mare. Trebuie sa fii pregatit pentru cand iti vine randul"

"Ca sa fiu sincer, nu m-am gandit la nationala Angliei", spune Rashford.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies