Campion in ring, implicat in infractiuni si acte de violenta in afara sportului! Povestea lui Badr Hari, luptatorul anchetat pentru tentativa de omor in 2012

Campion in ring, implicat in infractiuni si acte de violenta in afara sportului! Povestea lui Badr Hari, luptatorul anchetat pentru tentativa de omor in 2012

Supranumit "Baiatul Rau", Badr Hari este unul dintre cei mai controversati luptatori K-1. Pe langa agresivitatea din ring, iese in evidenta si prin problemele din afara salii de sport.

Badr Hari este un kickboxer olandezo-marocan, figura proeminenta in lumea acestui sport si unul dintre cei mai buni kickboxeri de categorie grea din lume. Este fost campion K-1 in categoria grea (2007—2008), campion mondial „It's Showtime” in categoria grea (2009-2010) si finalist K-1 World Grand Prix 2009.

In ciuda reusitelor sale din cariera, Hari a fost implicat si in cateva cazuri de conduita nesportiva, dar si in infractiuni si violenta in afara ringului.

In 2010 la Amsterdam, in timpul unui meci, Badr Hari l-a lovit cu piciorul in cap de Hesdy Gerges in timp ce acesta era la podea. Promotia respectiva a decis sa-l suspende pentru un an.

Din 2006 si pana acum Hari a fost arestat in repetate randuri din cauza mai multor conflicte spontane, majoritatea din cluburi. A fost cercetat de 8 ori pentru vatamare corporala si chiar pentru tentativa de omor cand, in 2012, i-a provocat leziuni grave unui milionar olandez.

La cateva zile s-a predat politiei si urmatoarele luni si le-a petrecut la inchisoare, revenind in ring abia in primavara lui 2013, in finala K-1 de la Zagreb.

Cel mai recent incident a avut loc pe 28 octombrie la hotelul Sofitel Casablanca, unde Badr Hari a fost surprins de camerele de supraveghere agresandu-l pe receptioner.

Citeste si:Badr Hari
VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies