Hope Solo abuz fotbal feminin SUA Fotbal extern

Campioană mondială și olimpică la fotbal arestată pentru abuz asupra copiilor!

Hope Solo, fostul portar al naționalei SUA, a fost reținută și pentru conducere în stare de ebrietate.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Aprilie 2022, 10:43
Data actualizarii: Sambata 02 Aprilie 2022, 10:45

Hope Solo, fostul portar al titratei reprezentative feminine a SUA, a fost reţinută pentru conducere în stare de ebrietate şi abuz asupa copiilor, informează publicația spaniolă Marca, preluată de news.ro.

În plus, Solo, 40 de ani, campioană mondială şi dublă campioană olimpică, s-a opus arestării, în incidentul care a avut loc, joi, într-o parcare a unui magazin Walmart din Winston-Salem, Carolina de Nord. 

Fosta jucătoare a fost reţinută şi încarcerată la un centru de detenţie din Forsyth County. Ulterior, ea a fost eliberată şi se află la domiciliu, alături de soţul ei, fostul jucător de fotbal american Jerramy Stevens, şi de copiii cuplului, care, se pare, o însoţeau pe mama lor, în momentul arestării, precizează sursa citată.

Comunicatul lui Hope Solo

"La sfatul consilierului ei, Hope nu poate vorbi despre această situaţie, dar doreşte ca toată lumea să ştie că băieţii sunt viaţa ei, că a fost eliberată imediat şi acum este acasă cu familia ei, că povestea este mai puţin gravă decât sugerează acuzaţiile iniţiale şi că ea aşteaptă cu nerăbdare oportunitatea de a se apăra în faţa acestor acuzaţii”, a spus avocatul Rich Nichols, într-un comunicat.

Potrivit documentelor instanţei, un martor a susţinut că Solo a părut leşinată la volanul maşinii ei mai mult de o oră, cu motorul pornit. Cei doi copii ai ei, gemeni de doi ani, se aflau în vehicul, pe bancheta din spate.

Carieră de excepție: campioană olimpică în 2008 şi 2012, campioană mondială în 2015

Hope Solo, care are 40 de ani, campioană olimpică în 2008 şi 2012 şi campioană mondială în 2015, a mai avut probleme cu legea, mai scrie news.ro. 

În 2014, a fost reţinută pentru că şi-a lovit sora vitregă şi un nepot de 17 ani în timpul unui scandal în familie. Cu acelaşi prilej, a agresat verbal un poliţist, pe care l-a înjurat şi căruia i-a spus că o să-i tragă un şut în fund.

La acea vreme, ea a explicat că a acţionat în legitimă apărare şi cazul a fost clasat.

Modifică setările cookies