Fotbal extern

„Mâna dreaptă” a lui Mino Raiola neagă informațiile din Italia! Agentul nu a murit, însă starea sa e gravă

Reprezentanții agenției lui Mino Raiola neagă informațiile cum că acesta ar fi murit. Italianul se află, însă, într-o stare gravă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 14:43
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 16:24

UPDATE 15:30 Jose Fortes Rodriguez, mâna dreaptă a lui Mino Raiola, a oferit o primă reacție în legătură cu informațiile venite din Italia. Acesta a declarat pentru NOS că impresarul trăiește, însă starea sa de sănătate este gravă.

De asemenea, agenția italiană ANSA a publicat o declarație a medicului Alberto Zangrillo, directorul spitalului din San Raffaele: „Se luptă pentru viața sa! Sunt indignat de cei care fac speculații în acest sens”.

Agentul a fost internat într-un spital din Milano în luna ianuarie, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală delicată, informează Daily Mail. Cu toate astea, nu există detalii legate de boala de care acesta suferă.

Raiola are 54 de ani și reprezintă jucători precum Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Erling Haaland, Marco Verratti sau Mario Balotelli.

Football Italia scrie că starea de sănătate a lui Mino Raiola s-a înrăutățit în seara de miercuri spre joi, iar acesta se află la terapie intensivă.

Raiola are sub contract nu mai puțin de 79 de fotbaliști. În lumea fotbalului au apărut, de-a lungul timpului, multe zvonuri cum că Raiola ar fi cerut comisioane uriașe. Când a fost întrebat despre directorii sportivi care ”îl urăsc”, impresarul italian a răspuns, într-un interviu acordat recent.

„Sunt gata oricând să merg la război pentru jucătorii mei. Sunt gata să fac orice, așa cum aș face pentru propriii mei fii. Directorii sportivi mă urăsc? Cum așa? Nu am stat niciodată cu o armă pe masă la negocieri. 

Eu doar știu foarte bine ce valoare au fotbaliștii mei și de ce au nevoie cluburile. Dacă ei mă urăsc, atunci acesta este cel mai mare compliment pentru mine. Înseamnă că fac bine ceea ce fac. Iubesc scandalurile. Nu o să mă vedeți niciodată la costum și cravată. Nu sunt eu acela. Eu sunt scund și gras”, a spus Raiola.

Mino Raiola: de la contabil în pizzerie, iar unul dintre „cei mai lipsiți de scrupule” agenți 

La doar 15 ani, Mino Raiola era contabil într-o pizzerie, însă la 19 a câștigat prima sumă de bani importantă, după ce a reușit să vândă un restaurant McDonald's. Ulterior acesta a devenit ceea ce Gazzetta dello Sport a numit „cel mai lipsit de scrupule agent” din lumea fotbalului. 

În 2020, italianul se afla pe lista Forbes în topul celor mai bogați, având câștiguri de 84.7 milioane de dolari în anul respectiv și o avere ce atingea suma de 847.7. Mai mult, publicația italiană i-a dedicat un articol, în care a pus și una dintre declarațiile lui Raiola despre Zlatan Ibrahimovic, jucătorul pe care îl reprezenta, afirmațiile sale fiind „reprezentative” pentru modul în care acesta acționa pe piața transferurilor. 

„Din primul moment am înțeles că este o c***ă arogantă, exact așa cum eram și eu!”, spunea Raiola despre atacantul suedez.

Modifică setările cookies