Moartea SOCANTA a unui fotbalist din Brazilia! Avea doua cutite infipte in gat, iar organele genitale i-au fost taiate | Reactia clubului

Moartea SOCANTA a unui fotbalist din Brazilia! Avea doua cutite infipte in gat, iar organele genitale i-au fost taiate | Reactia clubului

Cel mai socant caz al saptamanii vine din Brazilia.

Daniel Correa, fotbalistul in varsta de 24 de ani al celor de la Sao Paulo a fost decapitat, iar organele genitale i-au fost taiate.

Nu se stie cu exactitate motivul pentru care a fost omorat, dar ziarele locale din Brazilia scriu ca fotbalistul a fost torturat.

"Dupa descoperirea corpului ne-am dat seama ca a fost o situatie violenta. Omul a avut doua cutite infipte adanc in gat, capul sau era aproape decapitat, iar organele genitale i-au fost taiate", a declarat un ofiter de politie pentru ziarele locale din Brazilia.

Corpul fotbalistului a fost descoperit in Sao Jos dos Pinhais in statul Parana din sudul Braziliei de catre oameni care se plimbau prin zona.

Fotbalistul a evoluat in prima liga braziliana pentru Sao Paulo si Botafogo, iar clubul la care a scris istorie Rogerio Ceni a reactionat dupa moartea fotbalistului.
 

"Clubul Sao Paulo regreta moartea mijlocasului Daniel Correa Freitas. Clubul este solidar cu familia fotbalistului si transmite condoleante catre membrii acesteia"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rabla pentru electrocasnice. Ce trebuie să faci ca să primeşti voucher de 500 de lei pentru laptop
BRAT
Modifică setările cookies