Moartea SOCANTA a unui fotbalist din Brazilia! Avea doua cutite infipte in gat, iar organele genitale i-au fost taiate | Reactia clubului

Moartea SOCANTA a unui fotbalist din Brazilia! Avea doua cutite infipte in gat, iar organele genitale i-au fost taiate | Reactia clubului

Cel mai socant caz al saptamanii vine din Brazilia.

Daniel Correa, fotbalistul in varsta de 24 de ani al celor de la Sao Paulo a fost decapitat, iar organele genitale i-au fost taiate.

Nu se stie cu exactitate motivul pentru care a fost omorat, dar ziarele locale din Brazilia scriu ca fotbalistul a fost torturat.

"Dupa descoperirea corpului ne-am dat seama ca a fost o situatie violenta. Omul a avut doua cutite infipte adanc in gat, capul sau era aproape decapitat, iar organele genitale i-au fost taiate", a declarat un ofiter de politie pentru ziarele locale din Brazilia.

Corpul fotbalistului a fost descoperit in Sao Jos dos Pinhais in statul Parana din sudul Braziliei de catre oameni care se plimbau prin zona.

Fotbalistul a evoluat in prima liga braziliana pentru Sao Paulo si Botafogo, iar clubul la care a scris istorie Rogerio Ceni a reactionat dupa moartea fotbalistului.
 

"Clubul Sao Paulo regreta moartea mijlocasului Daniel Correa Freitas. Clubul este solidar cu familia fotbalistului si transmite condoleante catre membrii acesteia"

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTVVIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul zilei în care Dăncilă a devenit candidatul PSD. Premierul s-a plâns de Dragnea
BRAT